Bel ons

075-6121153

Tussen Meer 174 te Amsterdam

Home > Tussen Meer 174 te Amsterdam

Tussen Meer 174 te Amsterdam

Nieuw

Description Print This Page Print this property

Zo te betrekken – op eigen grond – ruim 3 kamer appartement met woonkeuken en balkon met vrij uitzicht op het zonnige zuiden!

Gelegen op de bovenste woonlaag van een 2-etage tellend appartementencomplex in Amsterdam Osdorp. Uitstekend gelegen ten opzichte van buurtwinkels, openbaar vervoer, scholen, recreatiemogelijkheden en winkelcentrum Osdorpplein: alles is op een paar minuten loopafstand.

Locatie
In deze buurt kunt u voor alles terecht: er staan diverse basisscholen, er is een buurtcentrum, kinderopvang, er zijn apotheken, winkels en restaurants. De bereikbaarheid is uitstekend: met fiets, bus, tram of auto bent u binnen 25 minuten in het hart van Amsterdam. Ook Schiphol is met openbaar vervoer of de auto zeer goed bereikbaar, en u kunt er nog gratis parkeren.

Recreëren kan vlak bij huis: u fietst in 5 minuten naar het Sloterpark met de Sloterplas. Iets verderop ligt het in recreatiegebied Spaarnwoude. Ook de 3 strandjes aan het Nieuwe Meer zijn met de fiets bereikbaar.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u (voor de deur) terecht bij de winkels aan Tussen Meer. Het winkelcentrum Osdorpplein ligt iets verderop en biedt een breed assortiment aan winkels!

Tram 17 naar Station Lelylaan (met snelle verbinding naar Schiphol), Leidseplein, het centrum en Centraal Station stopt direct voor het complex. Met eigen vervoer is het complex ook goed bereikbaar; de Ring A10, A4, A5 en A9 zijn op ca 5 minuten afstand.

Indeling
Middels een lift of het trappenhuis toegang tot de galerij op de 4e verdieping. Vanuit de entree/tochtportaal met meterkast komt u in de hal. deze geeft toegang tot alle vertrekken

De dichte moderne keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De keuken is riant en kan je als gezellige woonkeuken gebruiken. De complete keuken. Inloopkast voor wasmachine/droger opstelling

De twee slaapkamers zijn ruim van opzet.

De badkamer is voorzien van een ruime douche, een moderne wastafel en aparte wc.

De woonkamer is licht en ruim. Vanuit een van de slaapkamers heeft u toegang tot het balkon gelegen op het zonnige zuiden. Hier is het dus optimaal genieten van de zon!

Het gehele appartementencomplex wordt goed onderhouden en beschikt over een afgesloten entree voorzien van camerabewaking, een trappenhuis en twee liften.

Bijzonderheden:
– Eigen grond, Geen erfpacht!
– Volop gratis parkeerruimte bij het complex.
– Openbaar vervoer op loopafstand.
– Tramhalte voor de deur
– Uitvalswegen A9, A4, A5 en A10 zijn binnen 5 minuten bereikbaar.
– De servicekosten bedragen €206,92,- per maand . Deze zijn inclusief de opstalverzekering, onderhoudskosten, sparen voor toekomstig onderhoud, administratiekosten en voorschot stookkosten.
– Verwarming middels blokverwarming en warm water middels 85l. boiler (Huur ) per kwartaal € 44,-
– Eigen berging in de onderbouw
– Oplevering in overleg, per direct

Find Your Dream Home

Footer background image

Poelenburg 103, 1504 NE Zaandam

Telefoon:075 612 1153

Email :info@bestehv.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag : 09:00 t/m 17:30