Bel ons

075-6121153

Roggebotstraat 87 te Purmerend

Home > Roggebotstraat 87 te Purmerend

Roggebotstraat 87 te Purmerend

Nieuw

Description Print This Page Print this property

Leuke buurt!!!

Gelegen in Purmerend ligt deze fraaie en ruime tussenwoning in de Roggebotstraat.
De woning heeft een woonoppervlakte van 107 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 140 m2. De woning is gebouwd in 1969 en heeft een energielabel C.

Uniek wonen in Purmerend. Dat kan goed in deze buurt. Roggebotstraat 87 is gelegen in de buurt Wheermolen-Oost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 50 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Purmerend, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit vijf kamers waarvan vier slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Begane grond: in de hal treft u naast de meterkast, garderoberuimte en toegang tot de bovenliggende etages ook een keurige toiletruimte met hangcloset aan. De fijne trapkast is zeer handig in het dagelijks gebruik. Hier kunt u eenvoudig uw spulletjes een plekje geven. U treft in de woonkamer een halve open keuken en vanuit de keuken loopt u door naar de mooie overdekte zit ruimte wat vastgebonden is aan de woning.

De achtertuin: is zowel via de keuken als via een achterom te bereiken. De tuin heeft een ligging op westen, waardoor je hier tot in de avond heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Onder de overkapping kun je altijd heerlijk droog buiten zitten of even in de schaduw zitten. De tuin is verder voorzien van kiezels, looppad en tegels. Tevens zijn er enkele borders voor beplanting en heb je achterin de tuin een stenen berging voorzien van elektra.

1e verdieping: op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers van verschillende afmetingen aanwezig. Door de recht opgetrokken wanden heeft u op deze verdieping veel ruimte tot uw beschikking. In 2 slaapkamers kunt u prima een 2-persoonsbed plaatsen. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt en allen voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping: de 2e etage is met een vaste trap bereikbaar en hier treft u een extra slaapkamer aan. Deze 4e slaapkamer is een leuke tienerkamer! De kamer is reeds voorzien van een dakraam. Op de voorzolder kunt u desgewenst uw wasmachineopstelling kwijt. Verder treft u hier de opstelling van de HR CV ketel.

– CV ketel is gehuurd en wordt afgekocht door verkoper.

Find Your Dream Home

Footer background image

Poelenburg 103, 1504 NE Zaandam

Telefoon:075 612 1153

Email :info@bestehv.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag : 09:00 t/m 17:30