Bel ons

075-6121153

Meidoornweg 194 te Badhoevedorp

Home > Meidoornweg 194 te Badhoevedorp

Meidoornweg 194 te Badhoevedorp

Nieuw

Description Print This Page Print this property

Sfeervol, verzorgd en rustig gelegen 4-kamer appartement van 91 m². Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over maar liefs 3 ruime slaapkamers, woon-eetkamer, badkamer, een zonnig balkon. Het appartementen complex is voorzien van een afgesloten trappenhuis, lift en toegangsdeur naar de berging.

Het complex is gelegen in een groenrijke omgeving met meer dan voldoende openbare parkeergelegenheid. De centrale ligging ten opzichte van de winkels, openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen is ideaal. Amsterdam bereik je binnen enkele minuten en ook omliggende steden zoals Amstelveen, Haarlem en Schiphol zijn goed bereikbaar!

BIJZONDERHEDEN:
– Eigen grond
– Woonoppervlakte 91 m²
– Berging op de begane grond van 7 m²
– Bouwjaar 1977
– Openbare parkeergelegenheid
– Oplevering in overleg
Vereniging van eigenaren:
– De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door NEWOMIJ VvE beheer.
– Maandelijkse VvE bijdrage: 176,-
– Meerjarenonderhoudsplan aanwezig
– Gezonde VvE

Indeling
Middels de gezamenlijke hal komt u met de trap of lift op de galerij, daar bevindt zich de ingang van het appartement. De eigen entree geeft u toegang tot de hal. De hal biedt toegang tot alle vertrekken van het appartement. Aan de achterzijde bevindt zich de woon-eetkamer. Tevens bevindt zich hier ook de Masterbedroom die toegang biedt tot het balkon. In het midden is de badkamer die is voorzien van een douche, wasmachineaansluiting en wastafel. Het toilet is separaat. Aan de voorzijde zijn de tweede en derde slaapkamer gesitueerd. Tevens bevindt zich hier de keuken die is voorzien van verschillende inbouwapparatuur.

Find Your Dream Home

Footer background image

Poelenburg 103, 1504 NE Zaandam

Telefoon:075 612 1153

Email :info@bestehv.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag : 09:00 t/m 17:30